Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cool-egyetem

2007.06.17. 04:40

Június elsejétől hazánk két ízlésformáló és -romboló kereskedelmi csatornája az ünnepélyes kereteket méltatlanul mellőzve átkapcsolt az uborkaszezon üzemmódba, és szeptember 3-ig feltehetően csak a napi hírszerkesztő, a büfés, portás, és a takarító személyzet igyekszik majd leplezni a hőség okozta vegetálás tüneteit. Mire számíthat addig is a hőség elöl, a fülledt panelba menekülő médiafogyasztó?
Ha minden a tervek szerint megy ismét agyonismételt E-F-G kategóriás akciófilmekkel szakítják majd meg a szokásos reklámösszeállításokat, nem lesz Barátok Közt, de most szerethetjük helyette a sznob és álomvilágot bemutató alaptörténetet zone romantikáról importált szeress most!-ot. Mi lesz Velünk a megszokott sorozatunk nélkül? A végén még egymással kell beszélgetnünk??? Követelem a Barátok Közt díszdobozos DVD kiadását rendezői változattal, és wekfilmmel, alternatív befejezéssel!!!
Egyébiránt ha már érintettük a beszélgetést, muszáj hosszabban megemlíteni a RTL testvércsatornájaként emlegetett cool tv-t, ahol minden nap in live cool sex, party, love és kitudja még mi más pereg délután  1től, ahol a 'legtrendibb' témák sztárok beszélnek arról amit elötte 2 hétig olvastunk a legjobb, és legforróbb pletyka újságban. Mivel a azonban a nézettség, és az emberekről sorsokról dönteni képes grafikonok határozzák meg a mai médiatahóságot, illetve hogy a reklámok közti időt ki kell tölteni vmi nem reklámmal beszéljünk vmi mindig eladhatóról. Tanítsuk meg szopni, nyalni a magyar lakosságot, és tájékoztassuk a nagyérdeműt arról a fontos közszolgálati információról ki hogy szereti a szexet. Természetesen fontos, hogy erről nehogy megkérdezzünk hozzáértőt, mert a végén nem fér bele az imágónkba. Beszéljen inkább erről az emelt díja tvjátékok istennője, és a  legszebb magyar. Nem baj ha beszélünk róla, de legalább hitelesen, és ne 12-es karika mellett.
Jó médiafogyasztást, és még több társas együttlétet a nyárra!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaslave.blog.hu/api/trackback/id/tr95100129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása