Égő dolog...

2007.06.15. 14:31

Kereskedelmi és orvosi anomáliára bukkantam a minap az egyik piros kék színű 5 betűs hyperben. Hosszú, hosszú ideje minden nyár elején a híradók, közszolgálati műsorok, és időjárásjelentések azzal vannak tele, óvakodjunk az erős napsütés ellen, meg az UV ellen. Használjunk napvédő krémeket.
Az utolsó pillanatig magam is azt hittem, sikerrel járt a kampány, erőt vesz rajtam az aggódás, - ily mértékű bevésődési folyamatot utoljára a kalapos MÜSZI bácsi produkált nálam- rossz típusú vásárlóként megnéztem az árakat.Mit ne mondjak vicces.
Az olló kb a 949FT-os termékektől 3.799Ft-ig terjedt. Örömmel tudatom, a látencia elmúlt. Tudatos vásárlóvá szocializálódva, kerestem az ár, értékarány közötti összefüggéseket, de nem ment.
Elmesélem a tapasztalatokat, ami önmagában véve ugyan nem iránymutató, de ha már így is úgy is leégünk tegyük felkészülten.
Az alsó ár képviselője a 94X Ft-os gyerekkorunkból is ismert retro napolaj, a kívülről mit sem változott Fabulon. A terméket azoknak ajánlom, akik szívesen nosztalgiáznak, idézik fel boldog békidőket. Nem vízálló, és természetesen gyenge mint a harmat. A krém hatékonysága 20 év alatt mit sem javult, körülbelül olyan hatásfokkal védheti bőrünket a napfürdőzés káros mellékhatásaitól, mintha avas libazsírral kennénk a védeni szánt felületet.
A következőkben az árlépcsőn egy kicsit nagyobbat lépve egy 2500Ft értékű GARNIER nevű termék szúrja ki szemünket videOrange színével, agyunk legmélyebb  bugyrából csalogatva elő a törődj magaddal mondatot. Megfogadva a tanácsot törődök magammal, és mérlegelek. Naptej<---> strandbelépő+sör? 2500Ft, 14-es faktor? Már jobban hangzik  mint a retroremek, ha hatékony is, de kicsi a csomi. Erre mondják azt hiszem a jóból csak kicsi jár.
Utolsó szegmens a csúcskategóriás, babakék színű, sárga kupakos, hamburgi csoda kence, e-vitaminnal, ásványokkal, fittyfenével a níveja. Extrák, az elöl hátul matrica, gyerekzáras kupak, és a rávésett bizonyíték, hogy új, még jobb. Ára 3599Ft, melyre hitelt lehet felvenni az áruhiteles pultnál.
Összegezve, mivel így is úgy is leégek, tök mindegy mit kenek nyeszlett felsőtestemre, inkább sört vásároltam a legolcsóbb termék áráért, és még spóroltam is, mert a 4db üveg 100Ft-ot érve újabb fogyasztási spirálba ránt. Égni vagy nem égni ez a kérdés,hogy kenjed magad ezekkel a vegysz*rokkal, vagy ne? Törődj magaddal!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaslave.blog.hu/api/trackback/id/tr9399215

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása